top of page
Αναζήτηση

Προσφορά Προσώπου

2 μεσοθεραπειες διπλές (ενέσιμο & Dermapen ) και ΔΩΡΟ 1 θεραπεία προσώπου ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος σας 240€ μέχρι 30/11.


Η Μεσοθεραπεία είναι μια ασφαλής, φυσική εναλλακτική λύση στις επεμβατικές αισθητικές επεμβάσεις. Η διαδικασία της Μεσοθεραπείας προσφέρει βιταμίνες, μέταλλα και αμινοξέα απευθείας στο δέρμα για να το θρέψει και να το ανανεώσει, να προωθήσει την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης, καθώς και την τόνωση του μεταβολισμού. Δεδομένης της γήρανσης του δέρματος, μειώνεται η κυκλοφορία, και η συνακόλουθη μείωση του οξυγόνου και θρεπτικών συστατικών εμποδίζει την ικανότητα του σώματος να ξεπλύνει τις τοξίνες. Αυτό είναι που οδηγεί την πρόωρη γήρανση και προκαλεί το δέρμα να αναπτύξει μια στακτερή εμφάνιση.

Μετά τη θεραπεία, οι ασθενείς περιγράφουν συνήθως το δέρμα τους ως πιο ξεκούραστο, ακτινοβόλο, λαμπερό και πιο σφριγηλό. Η Μεσοθεραπεία μπορεί να χρησιμοποιείται ως ένα συμπλήρωμα, ή μια εναλλακτική λύση, σε πολλές αγωγές αντι-γήρανσης, συμπεριλαμβανομένων Botox, laser, peeling, αντιοξειδωτικά, τοπικές κρέμες και λίφτινγκ.

Η Μεσοθεραπεία είναι επίσης μια πολύ αποτελεσματική αναζωογονητική θεραπεία. Η διαδικασία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τονίσει και να ενισχύσει τη χαλάρωση του δέρματος στο λαιμό, τα πόδια, την κοιλιά και τα χέρια. Στην Ευρώπη, οι γυναίκες αρχίζουν συχνά θεραπείες στα τριάντα τους, αλλά η Μεσοθεραπεία μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη σε οποιοδήποτε στάδιο της ζωής μιας γυναίκας. Ουσιαστικά είναι μια τεχνολογία για την πρόληψη, την αντιμετώπιση της γήρανσης του δέρματος, για τη δερματική χαλάρωση, για τις ρυτίδες του προσώπου ακόμα και για την άμεση ενυδάτωση και λάμψη του δέρματος.


Για περισσότερες πληροφορίες και για ραντεβού, σας περιμένουμε στο 210-6654005


Η Προσφορά ισχύει μέχρι 30/11/2022

27 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page