top of page
Αναζήτηση

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΩΜΑΤΟΣ- AFTER SUMMER DETOΧ3 ΜΑΣΑΖ ΚΥΤΤΑΡΙTΙΔΑΣ 45΄+2 BODY WRAP+2 ΠΡΕΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ 160 ΕΥΡΩ

Το Μασάζ κυτταρίτιδας βοηθά στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους ενώ η Πρεσσοθεραπεία βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, ανακουφίζει από οιδήματα και προλαμβάνει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας.

Με τη θεραπεία του Body Wrap βοηθάμε στην επιδερμική σύσφιξη, στη μείωση της κυτταρίτιδας και του τοπικού λίπους.



 

Μασάζ Κυτταρίτιδας:

Η κυτταρίτιδα είναι ένα μη φλεγμονώδες εκφυλιστικό φαινόμενο που προκαλεί αλλοιώσεις στην υποδερμίδα δημιουργώντας ανώμαλους κυματισμούς στην επιδερμίδα και στις υπερκείμενες επηρεαζόμενες περιοχές. Με την εναπόθεση νερού και λίπους στον υποδόριο ιστό, δημιουργείται μια μορφή κατακράτησης υγρών, η οποία εμφανίζεται ασχέτως του σωματικού μας βάρους.

Η εφαρμογή του μασάζ κυτταρίτιδας θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου καθώς προσφέρει ανανέωση των ιστών, αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου και καλύτερη λειτουργία του λεμφικού συστήματος.

Το μασάζ κυτταρίτιδας ασκείται με δυναμικές, έντονες και γρήγορες τεχνικές των χεριών, και βοηθάει επιπρόσθετα στην αντιμετώπιση του τοπικού πάχους.


Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ


 

Πρεσσοθεραπεία:

Το Presotechnology είναι μηχάνημα ιατρικής τεχνολογίας που παράγει ειδικό λεμφικό μασάζ με τη βοήθεια κυψελίδων αέρα.

Αποτελεί ιδιαίτερα ευχάριστη και ευεργετική θεραπεία:

  • Συμβάλλει στη βελτίωση του κυκλοφορικού συστήματος

  • Καταπολεμά τη φλεβική στάση

  • Λεμφική αποσυμφόρηση

  • Λεμφική παροχέτευση

  • Προλαμβάνει προβλήματα που προκαλεί η καθιστική ζωή και η ορθοστασία

  • Ανακουφίζει από οιδήματα

  • Απομακρύνει τις τοξίνες του μεταβολισμού

  • Ενισχύει την αιμάτωση κι οξυγόνωση των ιστών

  • Βελτιώνει και προλαμβάνει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας

  • Διευκολύνει την απομάκρυνση των λιπιδίων μετά από θεραπείες λιποδιάλυσης

  • Αίσθημα ευφορίας κι ευεξίας

Βασίζεται σε τρείς εφαρμογές:

Πρεσσοθεραπεία: Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, μειώνει την κατακράτηση των υγρών και βοηθάει στην αποβολή των τοξινών, με αποτέλεσμα την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Ηλεκτροθεραπεία: Βοηθάει στην μείωση της επιδερμικής χαλάρωσης, τονώνει τις μυϊκές ίνες και διεγείρει τον μυ.

Υπέρυθρες: Με τις υπέρυθρες έχουμε αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος με συνέπεια την αύξηση των καύσεων του οργανισμού και του βασικού μεταβολισμού.

Το τοπικό μασάζ κατά της κυτταρίτιδας αναδιαμορφώνει το περίγραμμα του σώματος, ιδιαίτερα όταν γίνεται συστηματικά. Για καλά αποτελέσματα συνίστανται 2 με 3 μασάζ την εβδομάδα για ένα μήνα.

Τα αποτελέσματα της πρεσσοθεραπείας είναι η αποστράγγιση της λιμνάζουσας λέμφου, η πρόκληση της αίσθησης ξεκούρασης, η πιθανή εξαφάνιση των σάκων κάτω από τα μάτια, η αύξηση της διούρησης και η βελτίωση της ακμής του προσώπου.

Ο χρόνος της κάθε συνεδρίας είναι περίπου 25 λεπτά. Το άτομο πρέπει να αισθάνεται τις πιέσεις χωρίς όμως να νιώθει ότι ασφυκτιεί. Μετά το τέλος της συνεδρίας το άτομο πρέπει παραμείνει στο κρεβάτι για 15 λεπτά ακόμη.


Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ


 

Body Wrap:

Μια θεραπεία ειδικά σχεδιασμένη για αδυνάτισμα, λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού, αποσυμφόρηση και ενυδάτωση σώματος. Τα συστατικά της θεραπείας διασπούν τα αποθέματα λίπους, βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος, προστατεύουν και δυναμώνουν το μυϊκό σύστημα. Φροντίστε τον εαυτό σας με μία ειδικά σχεδιασμένη θεραπεία περιτύλιξης, πλούσια σε πρωτεΐνες, βιταμίνες και θεραπευτικά στοιχεία που θα θρέψουν και θα βελτιώσουν την όψη του δέρματός σας δίνοντάς του λάμψη και ζωντάνια.

Μια όμορφη εικόνα σώματος, δεν είναι μόνο θέμα τύχης! Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τη δημιουργία μίας όμορφης όψης σώματος, είναι η μάχη ενάντια στη χαλάρωση και την κυτταρίτιδα. Μία σίγουρη μέθοδος για να κερδηθεί αυτή η μάχη είναι και η ιδιαίτερα αποδοτική, συνδυασμένη καλλυντικά θεραπεία συμπίεσης, γνωστή και ως μέθοδος του «Body Wrap». Με την πρώτη κιόλας θεραπεία, το αποθηκευμένο λίπος αναγκάζεται να διασπαστεί και να αποβληθεί, λόγω διέγερσης της λεμφικής παροχέτευσης, μαζί με όλες τις τοξίνες και τις άχρηστες ουσίες που δημιουργούνται στο σώμα.

Η μέθοδος βασίζεται στην Φυσικοθεραπεία (θεραπεία οιδημάτων με συμπίεση και διέγερση λέμφου) ενώ εφαρμόζεται αποτελεσματικά και από την Αισθητική, για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για ραντεβού, σας περιμένουμε στο 210-6654005


Η Προσφορά ισχύει μέχρι τέλη Οκτωβρίου 2023.

36 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page