Ready for summer ?

Ready for summer ?

Ready for summer ?

Ένας συνδυασμός ο οποίος θα σας απογειώσει και θα σας κάνει να αισθάνεστε πιο  ανάλαφρη. Η πρεσσοθεραπεία βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, μειώνει την κατακράτηση των υγρών και βοηθάει στην αποβολή των τοξινών, με αποτέλεσμα την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Τα αποτελέσματα της πρεσσοθεραπείας είναι η αποστράγγιση της λιμνάζουσας λέμφου, η πρόκληση της αίσθησης ξεκούρασης, η πιθανή εξαφάνιση των σάκων κάτω από τα μάτια, η αύξηση της διούρησης και η βελτίωση της ακμής του προσώπου.

LPG

Η κλινικά τεκμηριωμένη και ευρέως διαδεδομένη τεχνική συνδυασμού μηχανικού μασάζ και αναρρόφησης με τη χρήση μιας κεφαλής που διαθέτει δυο ρυθμιζόμενους κυλίνδρους, βρίσκει πρακτική εφαρμογή στο LPG Endermologie. Η μηχανική διέγερση των κεφαλών της LPG προκαλεί εν τω βάθη βιολογικές αντιδράσεις: επαναδραστηριοποίηση της διαδικασίας απελευθέρωσης του λίπους και παραγωγής ινών κολλαγόνου και ελαστίνης.

Αποτέλεσμα; Πιο σμιλευμένη σιλουέτα και πιο σφριγηλό λείο δέρμα με απολύτως φυσικό τρόπο. Χάρη στην τεχνολογική του αναβάθμιση και την εφαρμογή εξατομικευμένων πρωτοκόλλων.

 

8 Θεραπείες LPG

+ 8 Πρεσσοθεραπείες

ΜΟΝΟ 250 ευρώ

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για ραντεβού, σας περιμένουμε στο 210-6654005

Η Προσφορά ισχύει μέχρι 31/05/2018