Προσφορά RF + Body Wrap

Προσφορά RF + Body Wrap

Νέα προσφορά με έναν ιδανικό συνδυασμό θεραπειών για τέλεια πόδια. Ήρθε η στιγμή να “σβήσουμε” όλες τις ατέλειες που μας ενοχλούν πριν φορέσουμε το μαγιό μας. Δέκα θεραπείες ειδικά σχεδιασμένες για αδυνάτισμα, λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού, χάσιμο πόντων,  αποσυμφόρηση και ενυδάτωση σώματος.

 

6RF ΠΟΔΙΑ ΠΙΣΩ + 4 BODY WRAP 

ΑΠΟ 640 ΜΟΝΟ 490 ΕΥΡΩ

 

Τί είναι τo Body Wrap
Μια θεραπεία ειδικά σχεδιασμένη για αδυνάτισμα, λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού, αποσυμφόρηση και ενυδάτωση σώματος. Τα συστατικά της θεραπείας διασπούν τα αποθέματα λίπους, βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος, προστατεύουν και δυναμώνουν το μυϊκό σύστημα. Φροντίστε τον εαυτό σας με μία ειδικά σχεδιασμένη θεραπεία περιτύλιξης, πλούσια σε πρωτεΐνες, βιταμίνες και θεραπευτικά στοιχεία που θα θρέψουν και θα βελτιώσουν την όψη του δέρματός σας δίνοντάς του λάμψη και ζωντάνια.

Μια όμορφη εικόνα σώματος, δεν είναι μόνο θέμα τύχης!
Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τη δημιουργία μίας όμορφης όψης σώματος, είναι η μάχη ενάντια στη χαλάρωση και την κυτταρίτιδα. Μία σίγουρη μέθοδος για να κερδηθεί αυτή η μάχη είναι και η ιδιαίτερα αποδοτική, συνδυασμένη καλλυντικά θεραπεία συμπίεσης, γνωστή και ως μέθοδος του “Body Wrap”. Με την πρώτη κιόλας θεραπεία, το αποθηκευμένο λίπος αναγκάζεται να διασπαστεί και να αποβληθεί, λόγω διέγερσης της λεμφικής παροχέτευσης, μαζί με όλες τις τοξίνες και τις άχρηστες ουσίες που δημιουργούνται στο σώμα.

Η μέθοδος βασίζεται στην Φυσικοθεραπεία (θεραπεία οιδημάτων με συμπίεση και διέγερση λέμφου) ενώ εφαρμόζεται αποτελεσματικά και από την Αισθητική, για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

Τί είναι τo RF Cocoon

Τo σύστημα Cocoon Duotechnology συνδυάζει δύο κορυφαίες τεχνολογίες:

Cavitation (σπηλαίωση) και Radiofrequency (ραδιοσυχνότητες), που χρησιμοποιούνται για τη δραστική αντιμετώπιση των κυριότερων αισθητικών προβλημάτων: τοπική εναπόθεση λίπους, κυτταρίτιδα, χαλάρωση  σώματος. Απολαύστε τα ορατά αποτελέσματα της μη επεμβατικής, ασφαλούς και ανώδυνης θεραπείας με το Cocoon Duotechnology από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες!

Το Cocoon Duotechnology θερμαίνει τους ιστούς – στόχο στα θερμοθεραπευτικά όρια χρησιμοποιώντας ποικιλία κεφαλών μονοπολικών και πολυπολικών ραδιοσυχνοτήτων (RF) για την εξειδικευμένη θεραπεία κάθε περιοχής του σώματος όπως μείωση πόντων και κυτταρίτιδας.
Δες την όψη του σώματός σου να αλλάζει! Ο τέλειος συνδυασμός.

Οι RF συνεδρίες πραγματοποιούνται ανά 10-15 ημέρες. Για περισσότερες πληροφορίες και για ραντεβού, σας περιμένουμε στο 210-6654005

Η Προσφορά ισχύει μέχρι 30/04/2017