Θες μακριές και δυνατές βλεφαρίδες;

Beautybliss Tips - Lash Lift

Θες μακριές και δυνατές βλεφαρίδες;

Θες μακριές και δυνατές βλεφαρίδες; Τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τους 3 πανεύκολους και φυσικούς τρόπους.

1.Χτενίστε τις

Πάρτε ένα χτενάκι ή ένα παλιό βουρτσάκι από μάσκαρα και χτενίστε τις 3 λεπτά κάθε μέρα. Ο λόγος είναι διότι η διαδικασία αυτή βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και βοηθάει την τρίχα να αναπτύσσεται.

2. Έλαια

Τα φυσικά έλαια όπως το καστορέλαιο το ελαιόλαδο ή το λάδι καρύδας θα βοηθήσουν τις βλεφαρίδες να πυκνώσουν και να δυναμώσουν. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απλώσετε μερικές σταγόνες με τα δάχτυλα σας ή με μια μπατονέτα πριν κοιμηθείτε. Έτσι, κατά την διάρκεια της νύχτας οι βλεφαρίδες σας θα απορροφήσουν τα ευεργετικά στοιχεία και θα δυναμώσουν. Προσέξτε μόνο μην τρίψετε τα μάτια σας, γιατί υπάρχει πιθανότητα να μπει μέσα το έλαιο και να σας προκαλέσει ερεθισμό.

2.Βαζελίνη

Έαν δεν έχετε κάποιο από τα παραπάνω έλαια, εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βαζελίνη με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Η βαζελίνη έχει την ικανότητα να
καταπραΰνει και να ενυδατώνει τις ξηρές βλεφαρίδες.

Εναλλακτικά μπορείτε να δοκιμάσετε στο κέντρο μας Θεραπεία Ανόρθωσης και Ενυδάτωσης (Lash Lift & Keratin Botox) για ακόμα πιο έντονο αποτέλεσμα και παραπάνω θρέψη.