3+1 λάθη γύρω από την ομορφιά!

3+1 λάθη γύρω από την ομορφιά!

Λάθος 1 : Πολλές γυναίκες θεωρούν πως με μια κρέμα θα καταφέρουν να κάνουν pause στο χρόνο. Η πραγματικότητα όμως δεν είναι καθόλου έτσι. Από 20 χρονών και άνω οι γυναίκες θα πρέπει να έχουν μια καθημερινή ρουτίνα με στόχο ο χρόνος να γίνει σύμμαχός τους! Η ρουτίνα αυτή θα πρέπει να ακολουθεί τα εξής βήματα : προϊόντα καθαρισμού, ορό, κρέμα ημέρας ή 24ωρου,κρέμα ματιών και φυσικά για το πρωί αντηλιακό. Για να ενισχύσουμε το αποτέλεσμα σε εβδομαδιαία βάση καλό είναι να κάνουμε και 2 φορές την εβδομάδα peeling & μάσκα ενυδάτωσης. Προσοχή όχι μόνο peeling γιατί υπάρχει πιθανότητα αφυδάτωσης στο πρόσωπο.

Tip: Όταν ξεκινάμε την χρήση της κρέμας για να δείξει το αποτέλεσμα πρέπει να είστε τυπικές τουλάχιστον για 6 εβδομάδες.

Λάθος 2: Ένα ακόμα λάθος που κάνουμε πολλές γυναίκες είναι πως συνήθως από τα προϊόντα περιμένουμε να μας λύσουν και το πρόβλημα. Έτσι απογοητευόμαστε γρήγορα και τα παρατάμε.Ένα προϊόν μπορεί σίγουρα να βελτιώσει την όψη της επιδερμίδας μας.

Όμως χρειάζονται και κάποια επιπλέον βήματα για να δείχνουμε λαμπερές:καλός ύπνος,προστασία από τον ήλιο,μη κατανάλωση αλκοόλ,να μην καπνίζουμε & φυσικά η σωστή διατροφή. Εαν κάτι από τα προηγούμενα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις συνήθειές σου, δηλαδή κοιμάσαι λίγες ώρες, τότε μια κρέμα δεν μπορεί από μόνη της να ανατρέψει όλες τις βλάβες. Επίσης σε μια σωστά ενυδατωμένη επιδερμίδα οι κρέμες καλύπτουν το 50% του αποτελέσματος ενώ το άλλο 50% μέσα από σωστές θεραπείες.

Λάθος 3: Πολλές γυναίκες δεν εμπιστεύονται τα κέντρα ομορφιάς. Μια σωστή θεραπεία κατάλληλη για την επιδερμίδα σου μπορεί να δώσει πραγματικά ένα boost λάμψης στο πρόσωπό σου. Για να το κάνεις αυτό το μυστικό είναι να βρεις τους σωστούς ειδικούς που θα τους εμπιστευτείς και θα αφεθείς στα χέρια τους.

Λάθος 4: Επεμβατικές Θεραπείες. Πολλές γυναίκες προκειμένου να παγώσουν τον χρόνο καταφεύγουν σε λύσεις όπως Botox , νήματα. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως πριν από  τις επεμβατικές θεραπείες θα πρέπει η επιδερμίδα μας να έχει προετοιμαστεί κατάλληλα από την αισθητικό μας έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι πιο φυσικό και  νεανικό. Επίσης είναι σημαντικό ο ειδικός που θα εμπιστευτούμε να μην μας επιτρέπει να κάνουμε υπερβολές στο δέρμα μας (π.χ Botox από τα 22) και να διατηρεί την φυσική αρμονία του προσώπου μας.