5 τρόποι αντιμετώπισης της κατακράτησης υγρών στο σώμα μας!

5 τρόποι αντιμετώπισης της κατακράτησης υγρών στο σώμα μας!

Μερικές φορές ο δείκτης της ζυγαριάς, όσες φιλότιμες προσπάθειες και να κάνουμε, δεν μετακινείται προς τα κάτω. Aλλες φορές μπορεί να παρατηρήσουμε μια ξαφνική αύξηση βάρους ή να νιώθουμε πολύ φουσκωμένοι, ενώ δεν έχουμε φάει υπερβολικά τις προηγούμενες μέρες. Τα παραπάνω συμπτώματα είναι ενδεικτικά της κατάστασης που χαρακτηρίζεται ως κατακράτηση υγρών. Δηλαδή ο οργανισμός κρατά περισσότερα υγρά από όσα χρειάζεται. Τι είναι όμως η κατακράτηση υγρών και που οφείλεται;

 

Οι ειδικοί σύμβουλοι του κέντρου μας είναι εδώ για να σας ενημερώσουν και να σας προτείνουν λύσεις αντιμετώπισης του προβλήματος.

 

Τι είναι η κατακράτηση υγρών;
Η κατακράτηση υγρών, μια ενοχλητική κατάσταση, η οποία ταλαιπωρεί τις περισσότερες γυναίκες, προκαλεί αύξηση βάρους και ένα δυσάρεστο αίσθημα πρηξίματος.Η αύξηση βάρους ανέρχεται απο 2- εως 3 κιλά, ανάλογα πάντοτε με τον οργανισμό της κάθε γυναίκας.

 

Που οφείλεται;
Oφείλεται κυρίως στη δράση των οιστρογόνων που αναγκάζει τα νεφρά να κατακρατούν περισσότερο νάτριο, το οποίο με τη σειρά του κατακρατάει περισσότερο νερό. Άλλοι παράγοντες μπορεί να είναι:
– ορμονικές μεταβολές
– κακή κυκλοφορία του αίματος
– λήψη φαρμάκων
– μειωμένη πρόσληψη νερού
– αυξημένη πρόσληψη αλατιού
– καθιστική ζωή

 

Προτάσεις αντιμετώπισης :

 

Πρεσσοθεραπεία
Το Presotechnology είναι μηχάνημα ιατρικής τεχνολογίας που παράγει ειδικό λεμφικό μασάζ με τη βοήθεια κυψελίδων αέρα. Συμβάλλει στη βελτίωση του κυκλοφορικού συστήματος και οχι μόνο.
LPG
Ο παγκόσμιος ηγέτης στην κυτταρική διέγερση. Ενεργοποιεί την λέμφο,σμιλεύει τη σιλουέτα,λειαίνει την κυτταρίτιδα,συσφίγγει το δέρμα,αδυνατίζει τα λιποκύτταρα.
Βody Wrap
Μια θεραπεία ειδικά σχεδιασμένη για αδυνάτισμα, λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού, αποσυμφόρηση και ενυδάτωση σώματος.
Vacu Power
Διάδρομος υπο πίεση. Από τη μία αυξάνει την αντίσταση στη κίνηση, δηλαδή στο περπάτημα κι από την άλλη διεγείρει τη κυκλοφορία της λέμφου.
Mασάζ Κυτταρίτιδας
Γρήγορη και αποτελεσματική αποτοξίνωση του οργανισμού, μείωση της κυτταρίτιδας και χάσιμο πόντων και κατ’ επέκταση αδυνάτισμα.

 

Κλείστε το ραντεβού σας για μια εξατομικευμένη αξιολόγηση του σώματός σας και μια διεξοδική συζήτηση με την ειδικό του κέντρου μας ώστε να δούμε τι ακριβώς σας ταιριάζει.