Το μανικιούρ του χειμώνα

Το μανικιούρ του χειμώνα

Βerry Reds. Σαγηνευτικές κόκκινες αποχρώσεις που αγγίζουν τους σκούρους τόνους του μπορντό. Βερνίκια νυχιών σε berry και αποχρώσεις των ρουμπινιών. Μοοdy τόνοι που προσαρμόζονται σε κάθε λουκ, από το πρωί μέχρι το βράδυ.
 
Navy tones. To μπλε σε κάθε του απόχρωση. Inky τόνοι, blue black και μπλε του κοβαλτίου μαγνητίζουν τα βλέμματα και αποτελούν την πιο εναλλακτική και δυναμική τάση της σεζόν.
 
Μetallics mania. Mεταλλιζέ glam αποχρώσεις σε περλέ υφή χαρίζουν λάμψη και τόνους πολυτέλειας σε κάθε εμφάνιση. Ασημί και χρυσοί τόνοι συνδυάζονται με έντονες χρωματικές αποχρώσεις όπως είδαμε στις χειμερινές πασαρέλες.
 
Νude Nails. Η πιο κλασική τάση επανέρχεται σε πιο διακριτικές αποχρώσεις. Την είδαμε σε μπεζ, απαλό ροδακινί, απαλό ροζ και σε γαλακτώδες λευκό τόσο σε glittery όσο και σε πιο ματ υφή.
 
Dark Chocolate. Οι δυνατές σοκολατένιες αποχρώσεις ταιριάζουν σε κάθε τύπο επιδερμίδας και αποτελούν για μια ακόμη χρονιά το ιδανικό χρώμα για μυστηριώδεις εμφανίσεις.
 
Royal Golden. Οι πολυτελείς αποχρώσεις και οι χρυσοί τόνοι είναι η πιο αξιοσημείωτη τάση για φέτος. Είτε μόνες τους είτε σε γαλλικό μανικιούρ αποπνέουν έναν καινοτόμο αέρα κομψότητας.