Το κλειδί για καλή υγεία και εμφάνιση

Το κλειδί για καλή υγεία και εμφάνιση

Το Beauty Bliss σας προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη φροντίδα της ζωής σας, ισορροπώντας την εσωτερική σας ευεξία με την εξωτερική σας λάμψη. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε την ομορφιά που όλοι κρύβουμε μέσα μας με την πιο ολοκληρωμένη φροντίδα από απόλυτα καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Τα οφέλη μεγιστοποιούνται με την εφαρμογή σωστών καλλυντικών προιόντων σε καθημερινή χρήση και με τις κατάλληλες θεραπείες προσώπου που γίνονται στον χώρο μας. Όταν φροντίζουμε σωστά το δέρμα μας, μας ανταμοίβει με νεανικότητα, λάμψη και φωτεινότητα! Ενισχύουν την φυσική αναπαραγωγή των κυττάρων, ώστε το δέρμα να δημιουργεί περισσότερα νέα και υγιή κύτταρα κάθε 28-35 μέρες.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Η πρόσληψη των κατάλληλων τροφών μέσα από την παρακολούθηση ειδικού ολιστικού προγράμματος ,εξατομικευμένου και προσαρμοσμένου ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ανθρώπου, προσφέρουν την πιο αρμονική εξέλιξη του ατόμου.

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Η συναισθηματική φροντίδα επιτυγχάνεται με την φροντίδα του σώματος σε μια αυτοθεραπευτική προσέγγιση μεσα από την ρεφλεξολογία και τις συνδυαστικές συμπληρωματικές μαλάξεις.

Το κλειδί για την καλή υγεία και εμφάνιση είναι μια ισορροπημένη ζωή στο σώμα, το μυαλό και το πνεύμα.