Ραδιοσυχνότητες

Beauty Bliss – Ραδιοσυχνότητες

άρτια εξοπλισμένο Κέντρο Αισθητικής για την αισθητική του προσώπου σας.

Η θεραπεία με Ραδιοσυχνότητες θεωρείται από τις πιο αποτελεσματικές μη χειρουργικές διαθέσιμες διαδικασίες. Μέσω αυτής της επεξεργασίας, τα ραδιοκύματα διεισδύουν στα εξωτερικά στρώματα του δέρματος και μεταφέρουν την ενέργεια θερμότητας κάτω από τους μυς και τους ιστούς. Αυτή η θερμότητα διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, και με τη σειρά της, προκαλεί συστολή του ιστού. Το συνολικό αποτέλεσμα είναι πιο σφιχτή και φωτεινή επιδερμίδα και μειώνει σημαντικά τις ρυτίδες.

 

Το λίφτινγκ ραδιοσυχνοτήτων έχει εγκριθεί από το FDA (Food and Drug Administration) ως μη-χειρουργική θεραπεία για τις ρυτίδες και τις ατέλειες του δέρματος του προσώπου. Τα αποτελέσματα είναι αμέσως αισθητά, και γίνονται ακόμη περισσότερο αντιληπτά τις επόμενες εβδομάδες μετά τη θεραπεία.

Μέσα από τη χαλάρωση και την αναζωογόνηση έρχεται η ευεξία και αναδεικνύεται η ομορφιά του ανθρώπου!

Η ομάδα του Beauty Bliss δημιούργησε με μεράκι και αγάπη για την ομορφιά το σύγχρονο Κέντρο αισθητικής και συνολικής ευεξίας

Με ιδιαίτερη επαγγελματική συνείδηση, εξειδίκευση και επιμέλεια, σ΄ ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον, το άρτια εξοπλισμένο Κέντρο Αισθητικής BEAUTY BLISS σας καλωσορίζει εγκάρδια, για να σας παρέχει τις έμπειρες πρακτικές  γνώσεις  με περισσή φροντίδα  στην αναζωογόνηση του σώματος και της ψυχής,στη διατήρηση της εσωτερικής και εξωτερικής ομορφιάς.