Προσφορά Μασάζ ή LPG

Προσφορά Μασάζ ή LPG

ΜΑΣΑΖ + ultratone

Δείτε το σώμα σας να αλλάζει πριν το καλοκαίρι!

8 μασάζ αδυνατίσματος σε συνδυασμό με 8 θεραπείες σύσφιξης, θα φέρουν στο σώμα σας το επιθυμητό αποτέλεσμα. Με το μασάζ  το σώμα «σμιλεύεται». Καταπολεμάται το τοπικό πάχος και μειώνεται αισθητά η εικόνα του «φλοιού πορτοκαλιού».

Συμπληρωματικά οι θεραπείες σύσφιξης με το μηχάνημα Ultratone έρχεται να ενδυναμώσει τους μύες, προσφέροντάς σας σύσφιξη, απώλεια πόντων, τοπικό αδυνάτισμα και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Το Ultratone Compact 20SP που διαθέτει το BEAUTY BLISS θεωρείται ένα από τα πλέον δοκιμασμένα μηχανήματα αδυνατίσματος που εγγυάται άμεση απώλεια πόντων, τοπικό αδυνάτισμα, σύσφιξη αλλά και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

 

LPG

Το πλήρως ανασχεδιασμένο Cellu M6® Endermolab συνδυάζει δύναμη και κομψότητα τις οποίες ποτέ δεν έχει δει ξανά η τεχνολογία. Προσφέρει την πιο προηγμένη Lipomassage® εμπειρία και τεχνικές ENDERMOLIFT (2013) για περιποιήσεις σώματος με ακρίβεια. Δημιουργήθηκε το 1986 από την LPG, η 100% φυσική τεχνική κυτταρική διέγερση ονομάζεται ENDERMOLOGIE και αντιμετωπίζει μετασχηματισμούς του συνδετικού ιστού για αισθητικούς ή θεραπευτικούς σκοπού.

Ο παγκόσμιος ηγέτης στην κυτταρική διέγερση.

Δέκα συνεδρίες αρκούν για να δείτε στο σώμα σας την διαφορά που επιθυμείτε: χάσιμο πόντων, σμίλευση της σιλουέτας, λειαίνει την κυτταρίτιδα, συσφίγγει το δέρμα, αδυνατίζει τα λιποκύτταρα.

8 ΜΑΣΑΖ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ
+
8 ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΥΣΦΙΞΗΣ (*ultratone)

ή

10 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ LPG

ΤΙΜΗ ΚΑΘΕ ΠΑΚΕΤΟΥ 250 €

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για ραντεβού, σας περιμένουμε στο 210-6654005

Η Προσφορά ισχύει μέχρι 30/06/2017