Προσφορά για το πρόσωπο

Προσφορά για το πρόσωπο

Πώς να προστατεύσετε την επιδερμίδα σας από το κρύο;

Τον χειμώνα η επιδερμίδα μας ευαισθητοποιείται και αφυδατώνεται πιο εύκολα από το καλοκαίρι. Το κρύο και οι απότομες αλλαγές θερμοκρασίας συντελλούν στην δημιουργία δερματικών αλλοιώσεων.

Η αφυδάτωση του δέρματος προκαλεί επίσης ρυτίδες, δερματίτιδες, θαμπή & κουρασμένη όψη, ευρυαγγείες καθώς και απορρύθμιση του ph του δέρματος.

Πώς προλαμβάνουμε τα σημάδια του κρύου στο πρόσωπό μας;

Το κλειδί στην πρόληψη των επιπτώσεων του κρύου στο δέρμα μας είναι η χρήση της κατάλληλης κρέμας, είτε ημέρας, είτε αντηλιακής. Λόγω των αυξημένων αναγκών για ενυδάτωση, οι κρέμες που χρησιμοποιούμε χρειάζεται να είναι πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες.

Επίσης, απαραίτητη είναι η σωστή & έγκυρη ενημέρωση από τον εξειδικευμένο σύμβουλο ομορφιάς που η κάθε γυναίκα οφείλει να έχει και να εμπιστεύεται. Οι σύμβουλοι ομορφιάς του Beauty Bliss είναι στη διάθεσή σας να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τις κατάλληλες κρέμες, πάντα σύμφωνα με τις εξατομικευμένες ανάγκες της επιδερμίδας σας!

Προσφορά για τις φίλες του Beauty Bliss:

Κατανοώντας τις ανάγκες της επιδερμίδας σας, είμαστε πάντα κοντά σας να σας συμβουλεύουμε και να σας παρέχουμε τη φροντίδα που χρειάζεστε!

1 ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ + 1 ΔΩΡΟ!

Κάνοντας 1 θεραπεία προσώπου, παίρνετε ΔΩΡΟ μια ενυδάτωση με προϊόντα JANSSEN! Η προσφορά ισχύει ως 31/03/16.

Σας περιμένουμε να κλείσετε το ραντεβού σας στο 210-6654005, για να σας προτείνουμε εξατομικευμένη θεραπεία προσώπου και να κερδίσετε αυτόματα την ενυδάτωση δωρεάν!