Νύχια και Βλεφαρίδες

άρτια εξοπλισμένο Κέντρο Αισθητικής για την περιποίηση των νυχιών σας.

Applying nail polish at a nail salon
Applying nail polish at a nail salon

Μανικιουρ & Πεντικιουρ

Vinylux

Νέο βερνίκι Vinylux διάρκειας 7 ημερών βγαίνει σε όλες τις αποχρώσεις του shellac, στεγνώνει σε 7 λεπτά και αφαιρείται όπως το κανονικό βερνίκι. Το Vinylux είναι βερνίκι που αψηφά το χρόνο. Προσφέρει εβδομαδιαία αντοχή στη φθορά, έχει αυτοκόλλητη επένδυση χρώματος και παρέχει ενισχυμένη ανθεκτικότητα με την έκθεση στο φυσικό φως.

Pink Sugar
Gel Dryer
Gel Dryer

Ημιμόνιμο Βερνίκι

Το ημιμόνιμο βερνίκι διαρκεί δύο εβδομάδες παραμένοντας λαμπερό και αναλοίωτο όπως την αρχική του λάμψη. Το συγκεκριμένο βερνίκι δίνει επιπλέον δύναμη στο νύχι και έχει μια παντοτινή λάμψη. Εφαρμόζεται εύκολα σαν βερνίκι νυχιών, σκληραίνει πολύ γρήγορα υπό το φως LED και απομακρύνεται γρήγορα χωρίς να κάνει καμία ζημιά στο φυσικό νύχι.

Απλό ή γαλλικό. Το γαλλικό δε χρεώνεται επιπλέον. SPA Μανικιούρ – Πεντικιούρ: Περιλαμβάνει την πλήρη διαδικασία του μανικιούρ & πεντικιούρ και θεραπεία με peeling, κρέμα, μάλαξη και μάσκα για ενυδάτωση. Το κέντρο μας σας συμβουλέυει για τον προσδιορισμό της κατάστασης των νυχιών σας. Μια θεραπεία νυχιών λαμβάνει από περίπου τριάντα λεπτά έως μία ώρα.

Long Lashes

Bλεφαρίδες

Θεραπεία Ανόρθωσης – Lash Lift & Θεραπεία Ενυδάτωσης – Keratin Botox:

Πρόκειται για μία νέα, πιο εξελιγμένη ανόρθωση (περμαναντ) βλεφαρίδων, με πιο ασφαλή προϊόντα και σαφώς καλύτερα αποτελέσματα. Το Lash Lift προσφέρει καμπυλότητα στις βλεφαρίδες σας ενώ παράλληλα δίνει ένα πολύ φυσικό και κομψό αποτελέσμα. Για την διαδικασία του Lash Lift χρησιμοποιείται ένα μαξιλαράκι σιλικόνης το οποίο επιτρέπει το γύρισμα κάθε βλεφαρίδας ξεχωριστά, δίνοντας έτσι διαχωρισμό, όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες σας. Η θεραπεία ανόρθωσης δεν φθείρει τις βλεφαρίδες, αφού μετά το Lash Lift ακολουθεί θεραπεία κερατίνης που θρέφει και ενδυναμώνει τις βλεφαρίδες. Αν θέλετε μόνο ενδυνάμωση των βλεφαριδών σας, μπορείτε να ακολουθήσετε μεμονομένα την θεραπεία κερατίνης. Η εφαρμογή Lash Lift – Keratin Botox διαρκεί περίπου 1 ώρα και δίνει άμεσα αποτελέσματα για 4 – 6 εββδομάδες.

Βαφή βλεφαριδών: Πρόκειται για ημιμόνιμη βαφή βελαφαρίδων σε διάφορες αποχρώσεις. Χρωματίζει τις ξανθιές και άτονες βλεφαρίδες σας, δίνοντας ένταση στο βλέμμα αλλά και ενα πολύ φυσικό αποτέλεσμα, ενώ σας επιτρέπει τη χρήση μάσκαρας. Η εφαρμογή διαρκεί 20′ και το αποτέλεσμα 4-6 εβδομάδες.

Βαφή φρυδιών: Απαλλαγείτε απο το καθημερινό βάψιμο των φρυδιών σας με την ημιμόνιμη βαφή φρυδιών. Η πιο οικονομική και ανώδυνη λύση για να έχετε καλοσχηματισμένα φρύδια κάθε μέρα. Η εφαρμογή διαρκεί 20′ και το αποτέλεσμα 4-6 εβδομάδες.

Long Lashes
Long Lashes
Eyebrow treatment

Henna Brows

Η χένα φρυδιών είναι μια καινοτόμος θεραπεία που βελτιώνει το σχήμα και το χρώμα των φρυδιών σας, δίνοντας το εφέ του τατουάζ. Σε αντίθεση με την ημιμόνιμη βαφή φρυδιών, η χένα έχει μεγαλύτερη διάρκεια και παράλληλα βάφει και το δέρμα εκτός από την τρίχα.

 

Αποτελεί ιδανική λύση για όσες γυναίκες θέλουν να τονίσουν τα φρύδια τους αναίμακτα και ανώδυνα.

 

Η διαδικασία διαρκεί 60′ και το αποτέλεσμα 4 έως 6 εβδομάδες.

Bathroom Sinks