Μεσοθεραπεία

Beauty Bliss – Μεσοθεραπεία

άρτια εξοπλισμένο Κέντρο Αισθητικής για την αισθητική του προσώπου σας.

Η Μεσοθεραπεία είναι μια ασφαλής, φυσική εναλλακτική λύση στις επεμβατικές αισθητικές επεμβάσεις. Η διαδικασία της Μεσοθεραπείας προσφέρει βιταμίνες, μέταλλα και αμινοξέα απευθείας στο δέρμα για να το θρέψει και να το ανανεώσει, να προωθήσει την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης, καθώς και την τόνωση του μεταβολισμού. Δεδομένης της γήρανσης του δέρματος, μειώνεται η κυκλοφορία, και η συνακόλουθη μείωση του οξυγόνου και θρεπτικών συστατικών εμποδίζει την ικανότητα του σώματος να ξεπλύνει τις τοξίνες. Αυτό είναι που οδηγεί την πρόωρη γήρανση και προκαλεί το δέρμα να αναπτύξει μια στακτερή εμφάνιση.

 

Μετά τη θεραπεία, οι ασθενείς περιγράφουν συνήθως το δέρμα τους ως πιο ξεκούραστο, ακτινοβόλο, λαμπερό και πιο σφριγηλό. Η Μεσοθεραπεία μπορεί να χρησιμοποιείται ως ένα συμπλήρωμα, ή μια εναλλακτική λύση, σε πολλές αγωγές αντι-γήρανσης, συμπεριλαμβανομένων Botox, laser, peeling, αντιοξειδωτικά, τοπικές κρέμες και λίφτινγκ.

 

Η Μεσοθεραπεία είναι επίσης μια πολύ αποτελεσματική αναζωογονητική θεραπεία. Η διαδικασία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τονίσει και να ενισχύσει τη χαλάρωση του δέρματος στο λαιμό, τα πόδια, την κοιλιά και τα χέρια. Στην Ευρώπη, οι γυναίκες αρχίζουν συχνά θεραπείες στα τριάντα τους, αλλά η Μεσοθεραπεία μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη σε οποιοδήποτε στάδιο της ζωής μιας γυναίκας. Ουσιαστικά είναι μια τεχνολογία για την πρόληψη, την αντιμετώπιση της γήρανσης του δέρματος, για τη δερματική χαλάρωση, για τις ρυτίδες του προσώπου ακόμα και για την άμεση ενυδάτωση και λάμψη του δέρματος.

Μέσα από τη χαλάρωση και την αναζωογόνηση έρχεται η ευεξία και αναδεικνύεται η ομορφιά του ανθρώπου!

Η ομάδα του Beauty Bliss δημιούργησε με μεράκι και αγάπη για την ομορφιά το σύγχρονο Κέντρο αισθητικής και συνολικής ευεξίας

Με ιδιαίτερη επαγγελματική συνείδηση, εξειδίκευση και επιμέλεια, σ΄ ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον, το άρτια εξοπλισμένο Κέντρο Αισθητικής BEAUTY BLISS σας καλωσορίζει εγκάρδια, για να σας παρέχει τις έμπειρες πρακτικές  γνώσεις  με περισσή φροντίδα  στην αναζωογόνηση του σώματος και της ψυχής,στη διατήρηση της εσωτερικής και εξωτερικής ομορφιάς.