Μία “δροσερή” κριτική για το Beauty Bliss

Μία “δροσερή” κριτική για το Beauty Bliss

Πριν 10 μήνες περίπου έψαχνα ένα κέντρο αισθητικής κοντά στο σπίτι μου και απ’ όλες τις επιλογές που μου έδωσε το υπέροχο διαδίκτυο κατέληξα στο Beauty Bliss. Επειδή θεωρώ ότι οι καλές και άξιες προσπάθειες πρέπει να λέγονται και όχι να ανακαλύπτονται μέσω Internet τυχαία, θέλω να πω τα εξής:

Εκτός από τον πολύ ευχάριστο, προσιτό και καθαρό χώρο, συνάντησα τρία κορίτσια γεμάτα χαμόγελο, φρεσκάδα, οικειότητα και επαγγελματισμό. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα μεγάλη άνεση και σιγουριά. Οι συμβουλές τους εύστοχες και επαγγελματικές, χωρίς ίχνος φορτικότητας και υπερβολής. Πέρα από επαγγελματίες όμως η Ηρώ, η Ζώη και η Μαρία τρέφουν ειλικρινές ενδιαφέρον και για την ψυχοσύνθεση της “πελάτισσας”. Δε μιλώ για αδιακρισία ή κουτσομπολιό, μιλώ για φιλική προσέγγιση άκρως εμπιστευτικού χαρακτήρα. Με λίγα λόγια, νιώθω κάθε φορά ότι πηγαίνω σπίτι τους για καφέ! Και το τονίζω αυτό γιατί στα 39 μου χρόνια, δεν είχα αισθανθεί ξανά έτσι σε κέντρο αισθητικής.

Αν και θα ήθελα να πω πολλά ακόμα για τα τρία αυτά εξαιρετικά κορίτσια που δεν τα φοβίζει η δουλειά, κλείνω αυτή την “εξομολόγηση” λέγοντας ότι το Beauty Bliss είναι ένα ιδιαίτερα αξιόπιστο κέντρο αισθητικής που πρέπει να επισκεφτείτε.

Beauty Bliss = Ηρώ, Ζωή, Μαρία όνομα και πράγμα!