Δυσχρωμίες προσώπου μετά το καλοκαίρι

Δυσχρωμίες προσώπου μετά το καλοκαίρι

Έπειτα από την έκθεση της επιδερμίδας στον καλοκαιρινό ήλιο, πολλές γυναίκες εμφανίζουν κηλίδες ή πανάδες στο πρόσωπο.

Ποιοι είναι όμως οι λόγοι εμφάνισής τους;

Η έλλειψη χρήσης αντηλιακού ή η μη σωστή χρήση είναι η πρώτη αιτία που έρχεται στο μυαλό όλων, αρχικά. Όμως, κατά κύριο λόγο οι δυσχρωμίες έχουν ορμονικό ή ψυχογενές υπόβαθρο. Κυρίως μετά την εγκυμοσύνη, όπου έχουμε έντονες & απότομες ορμονικές μεταβολές, παρατηρούμε αύξηση δυσχρωμιών στο πρόσωπο. Αυτό μας οδηγεί στο να καταλάβουμε πως όσο περνάνε τα χρόνια και βαδίζει μια γυναίκα πάνω από τα 43 χρόνια, με τις αλλαγές που επέρχονται στις ορμόνες είναι πολύ πιο εύκολο να εμφανίσει δυσχρωμίες.

Κι εδώ θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι, μιας και στο Βeauty Bliss η επιτυχία μας στηρίζεται στην ειλικρίνεια απέναντί σας. Οι δυσχρωμίες υποχωρούν, αλλά δεν εξαφανίζονται. Το κύτταρο έχει μνήμη, οπότε μπορεί μια πανάδα να επανεμφανιστεί αν δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες στον οργανισμό. Χρειάζεται να δώσετε χρόνο στο δέρμα σας για να επανέλθει κι εμείς εδώ στο Beauty Bliss κάνουμε ακριβώς αυτό. Λειτουργούμε με γνώμονα τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε γυναίκας, με αποτέλεσμα να εφαρμόζουμε ξεχωριστή θεραπεία ανάλογα με το πρόβλημα και τις ανάγκες κάθε επιδερμίδας σε κάθε συνεδρία.

Τι προτείνουμε για την αντιμετώπιση των δυσχρωμιών

H φιλοσοφία μας στο Beauty Bliss κινείται πάντοτε γύρω από τον σεβασμό στην επιδερμίδα της γυναίκας. Γι’ αυτό το λόγο, επιλέγουμε πιο ήπιους χειρισμούς πιστεύοντας πως τα εγκαύματα στην πανάδα δεν έχουν θεραπευτική δράση. Προχωράμε βήμα βήμα, χωρίς εγκαύματα και τραυματισμούς. Η γνώση και η πείρα μας έχουν αποδείξει πως το δέρμα θέλει χρόνο και σεβασμό για να επανέλθει. Αγαπήστε το δέρμα σας και δώστε του χρόνο, μην το τραυματίζετε με βίαιες μεθόδους!

Πρωτόκολλο θεραπειών Beauty Bliss

Ανάλογα με την περίπτωση, προτείνουμε 4-6 συνεδρίες, συνδυάζοντας κάποιες από τις παρακάτω μεθόδους, ανάλογα με τις ανάγκες & τις ιδιαιτερότητες του κάθε προσώπου: Οξέα, δερμοαπόξεση, χημικό peeling, μεσοθεραπεία, microneedling με το ειδικό (pen) στυλό, λευκαντικές θεραπείες με χρήση καλλυντικών. Εδώ χρειάζεται να τονίσουμε ότι η θεραπεία συνεχίζεται στο σπίτι με ειδικά καλλυντικά και μπορεί να διαρκέσει ως 3 μήνες, ανάλογα πάντα με την περίπτωση.

Ανεξάρτητα από τις αιτίες εμφάνισης των δυσχρωμιών, αυτό που θέλουμε να θυμάστε είναι ότι με την αγάπη, τη φροντίδα & τον επαγγελματισμό της ομάδας μας, τα πάντα αντιμετωπίζονται, έτσι ώστε να αποκτήσετε την επιδερμίδα που επιθυμείτε!

Προσφορά!

Αν επιθυμείτε να μας επισκεφθείτε για να φροντίσουμε τις δυσχρωμίες σας, σας κάνουμε τα παρακάτω δώρα:

2 συνεδρίες+1 δώρο ή 4 συνεδρίες+2 δώρο!

Στις 2 συνεδρίες κερδίζετε άλλη 1 δώρο από εμάς,

ενώ αν επιλέξετε να κάνετε 6 συνεδρίες, θα πληρώσετε μόνο 4, γιατί τις άλλες 2 σας τις κάνουμε δώρο!

 

Προσοχή: To σύνολο των θεραπειών που θα επιλέξετε είτε είναι 3 είτε είναι 6, θα πρέπει να φροντίσετε να υλοποιηθεί ως τις 30/11/15, επειδή πρέπει να τηρούνται σωστά διαστήματα ανάμεσα στην κάθε συνεδρία για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Όροι πληρωμής: H κάθε συνεδρία πληρώνεται μεμονωμένα.

Το κόστος της κάθε συνεδρίας προκύπτει από το είδος της θεραπείας και ξεκινάει από 40 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες, σας περιμένουμε στο 210-6654005!